Effektivutbildning

Effektivutbildningen är det perfekta alternativet för dig som snabbt och effektivt vill komma igång med körkortsutbildningen, men även för dig som vill effektivisera en pågående utbildning för att på så sätt avsluta hela utbildningen smidigt. Under utbildningen är du ensam i fordonet tillsammans med din trafiklärare och all utbildningsinnehåll samt körtillfällen anpassas efter din individuella plan.

 

kontakta oss

 

Varför effektivutbildning?

• Anpassas helt efter din tid, dina behov, önskemål och individuella mål
• Inga krav på tidigare kunskap eller erfarenhet
• Denna utbildning passar bäst för dig som vill genomgå en flexibel kurs

 

 

Snabbt, effektivt & ekonomiskt

Ett effektivpaket genererar 80 minuters aktiv körning om dagen i fem dagar (måndag-fredag). Vi erbjuder även möjligheten att boka flera lektioner om dagen. Skillnaden mellan vanliga körlektioner och effektivutbildningen är att paket för effektivutbildningen måste genomföras inom en specifik tidsperiod på antingen 1, 2 eller 3 veckor. Detta kan anpassas väldigt flexibelt, alltid i samtycke mellan lärare och elev.


Läs igenom momenten som ingår i utbildningsplanen för mer information.


Vi på Jarla Trafikskola har en lång och gedigen erfarenhet inom effektivutbildning. Våra populära effektivutbildningar hjälper dig att snabbt, effektivt och strukturerat att genomgå hela utbildningen med lycka. 

 

kontakta oss

 

 

Effektivpaketet inkluderar inte:

• Anmälningsavgiften
• Digital utbildningsplattform
• Riskutbildningen
• Landsvägskörningen eller bil under uppkörningen.
• Utbildningskontroll

X 

Redo för Trafikverkets körkortsprov?

I slutet av utbildningen genomförs en utbildningskontroll, det är en lektion där utbildningsledaren kontrollerar att dina kunskaper är tillräckliga för att klara av uppkörningen hos Trafikverket. Därför kan kompletterande lektioner efter effektivutbildningen förekomma. Slutprovet för att ta ditt körkort består utav två olika delar. Trafikverket har ett delprov som är teoribaserat och en för uppkörningen. Först skriver du teoriprovet och sedan genomför du uppkörningen, detta oavsett om du är godkänd eller inte på teoriprovet. Om du blir godkänd på uppkörningen så har du 2 månader på dig att skriva ett nytt, godkänt teoriprov. Alla delprov bokas utav Jarla Trafikskola vid ett och samma tillfälle. Båda riskutbildningarna måste därför vara genomförda för att du ska kunna genomgå teori- och körprovet.

 

Betalningsvillkor

Intensivkursen betalas direkt vid bokning. Av- eller ombokas kursen när det är mindre än 14 dagar kvar, så debiteras halva beloppet. Vid utebliven närvaro så debiterar vi hela beloppet. Eventuella kompletteringslektioner efter intensivkursen är inte inkluderade.