Startlektion för din trygghet!

299:–

Efter startlektionen PÅ 40 minuter så skapar vi en personlig planering med instudering av teori, bokning av körlektioner, riskutbildningar samt kommande teori- och körprov.

 

Boka en startlektion

 

 

 

 

Kom igång med din övningskörning!

Du bör alltid börja med en startlektion. Det är en lektion där vi presenterar de moment som Trafikverket kommer att kontrollera på körprovet, samt att vi kontrollerar din kunskapsnivå för att därefter kunna upprätta en individuell utbildningsplan för dig. Detta för att vi ska kunna ge dig de bästa möjliga förutsättningar, och för att du på ett effektivt sätt ska kunna planera dina körutbildning.

 

 

 

Varför startlektion?

En startlektion är nödvändig att ta för vissa paket. Men oavsett vilket paket du avser att att börja din väg mot körkortet så är det bra at börja med en startlektion då vi tillsammans kan börja planera dina körlektioner. Vi strävar efter att kunna ge dig de bästa möjliga förutsättningarna, för att kunna planera din körkortsutbildning.

 

Startlektionen avser 40 min körning. Den är endast obligatorisk vid vissa paket. Är du osäker på vilka fråga gärna. Ett erbjudande per person.

 

 

X