EcoDriving

Jarla Trafikskola erbjuder kurser i EcoDriving för både privatpersoner och företag.

 

kontakta oss

 

Om EcoDriving

Ett planerat och smart körsätt ger betydande energibesparing som minskar både miljöpåverkan och dina bränslekostnader. På Jarla Trafikskola erbjuder vi därför EcoDriving – ett särskilt utbildningspaket som STR (Sveriges Trafikskolors Riksförbund) har utarbetat i samarbete med bl.a. Transportstyrelsen och Energimyndigheten. Utbildningen lär dig som privatperson (eller anställd) de senaste rönen om energibesparingar och de körtekniker som resulterar i ett ekonomiskt körsätt. Win-win för både miljön och din ekonomi.

Varför hållbar körning

Betydelsen av hållbar bilkörning blir allt viktigare både för miljön och plånboken. En EcoDriving-utbildning på Jarla Trafikskola ger dig och företag med egna bilar förmågan att minska både sin miljöpåverkan och bränslekostnad. Med stigande bränslepriser blir de ekonomiska fördelarna allt mer betydliga. EcoDriving bedöms kunna minska bränsleförbrukningen med upp till hela 20 procent.

Kursupplägg

Utbildningen omfattar ett individuellt körpass på ca en och 1,5h och ett gemensamt teoripass på ca 2h. Kombinationen av teori och praktik är avgörande för resultatet av utbildningen.

Kontakta mig angående ECO-Drive

 

[recaptcha]