Start > Intensivkurs Personbil
Intensivkurs
1 vecka

Intensivkurs 1 vecka

Intensivkurser utan dolda avgifter. Kursen inkluderar 6 lektioner + lika många som passagerare.

Totalt 12 lektioner (6 lektioner som passagerare)
Bokpaket / digital körkortsteori
Körkortsfrågor
Riskutbildning del 1
Riskutbildning del 2 (halkbana)
Landsvägskörning
Utbildningskontroll
Lån av bil vid körprov

Innan intensivkursens början ber vi dig att utföra en startlektion med en av våra lärare. Det är det klart bästa sättet att bedöma din körnivå och avgöra bestämma kurslängd och intensitet.

För dig som…

 

Från 12 595 kr Bokningsförfrågan Villkor och avbokningsregler
Intensivkurs
2 veckor

Intensivkurs 2 veckor

Intensivkurser utan dolda avgifter. Kursen inkluderar 11 lektioner + lika många som passagerare.

Totalt 22 lektioner (11 lektioner som passagerare)
Bokpaket / digital körkortsteori
Körkortsfrågor
Riskutbildning del 1
Riskutbildning del 2 (halkbana)
Landsvägskörning
Utbildningskontroll
Lån av bil vid körprov

Innan intensivkursens början ber vi dig att utföra en startlektion med en av våra lärare. Det är det klart bästa sättet att bedöma din körnivå och avgöra bestämma kurslängd och intensitet.

För dig som…

 

Från 17 595 kr Bokningsförfrågan Villkor och avbokningsregler
Intensivkurs
3 veckor

Intensivkurs 3 veckor

Intensivkurser utan dolda avgifter. Kursen inkluderar 17 lektioner + lika många som passagerare.

Totalt 34 lektioner (17 lektioner som passagerare)
Bokpaket / digital körkortsteori
Körkortsfrågor
Riskutbildning del 1
Riskutbildning del 2 (halkbana)
Landsvägskörning
Utbildningskontroll
Lån av bil vid körprov

Innan intensivkursens början ber vi dig att utföra en startlektion med en av våra lärare. Det är det klart bästa sättet att bedöma din körnivå och avgöra bestämma kurslängd och intensitet.

För dig som…

 

Från 22 595 kr Bokningsförfrågan Villkor och avbokningsregler
Körkort personbil

Slipp onödiga väntetider

Vi bokar allt åt dig

När du går en intensivkurs för körkort hos oss på Jarla Trafikskola ser vi till att boka in dig för alla obligatoriska moment, såsom teoriprovet och uppkörningen. Detta gör vi för att du som elev ska slippa onödiga väntetider hos Trafikverket när du är klar med din utbildning, samt för att underlätta för dig och låta dig fokusera på lärandet! Efter Startlektionen vet vi hur långt du har kvar av din körkortsutbildning och kan därför planera in när du beräknas klara teoriprovet och uppkörningen. Skulle det visa sig att du inte är redo ser vi till att avboka i god tid, för att sen sätta upp ett nytt datum för dig!

 • Jarla bokar in dig till alla moment
 • Slipp onödiga väntetider hos Trafikverket
 • Planera din körkortutbildning
 • Vi hjälper dig till körkortet
Bokningsförfrågan

UNIKT KONCEPT FÖR INTENSIVUTBILDNING

Varför gå en intensivkurs?

Vi på Jarla Trafikskola har lång erfarenhet av körkortsutbildningar! Våra intensivkurser för körkort är väl genomtänkta och planerade – vi ser ett betydligt bättre resultat för våra elever med vår unika utbildningsform jämfört med den traditionella intensivutbildningen som du hittar hos andra trafikskolor. Det innebär ökad trygghet såväl som för våra elever som för våra utbildare!

Ett av våra unika moment hör till övningskörningen. Hos oss sitter ni alltid två elever i bilen när ni är ute och övningskör tillsammans med trafikläraren. Du som inte övningskör är fortfarande delaktig och lär dig genom att förstå vad den andra eleven gör bra och vad han/hon kan förbättra. Tillsammans bollar ni tankar och idéer med läraren. Detta gör intensivkursen väldigt mycket mer effektiv!

Genom att gå en intensivkurs hos oss sparar du även tid genom att slippa onödiga transportsträckor. Läraren behöver inte upprepa inledningar och avslut flera gånger och vi går igenom teorin tillsammans. Tack vare vår effektiva intensivkurs kan vi lägga mer tid på det som är roligt – att köra bil! Vår utbildningsform är väldigt uppskattat av såväl nuvarande som tidigare elever – ta del av den du också genom att påbörja din körkortsutbildning hos oss!

 • Jarla Trafikskola har utbildat elever sedan 1975
 • Kör 2 elever parallelt – Lär er av varandra
 • Spara tid – slipp transportsträckor
Bokningsförfrågan

INTENSIVKURS VS EFFEKTIVUTBILDNING

Vad är skillnaden

Vi på Jarla Trafikskola brinner för att du som elev hos oss ska få den körkortsutbildning som passar bäst för just dig. För att kunna erbjuda det ser vi till att erbjuda personligt anpassade utbildningar, där såväl planering och upplägg som strategi och genomförande utgår från dina behov och förutsättningar – allt för att du ska lyckas! 

Oavsett om du är i behov av att gå en intensivkurs, om du endast behöver ta några enstaka körlektioner eller om du vill gå en hel effektivutbildning hos oss ser vi till att hitta en lösning som du känner dig nöjd med. Innan vi sätter igång säkerställer vi även att du är helt med på vad som komma skall. 

Intensivkurs är det bästa alternativet för dig som vill nå ditt mål om att ta körkort så snabbt och effektivt som möjligt enligt våra riktlinjer. Genom att boka in dig på någon av de kurstillfällen som finns lediga ser vi till att du får den kunskap som krävs för att lyckas – se bara till att du är tillgänglig under de dagar och timmar som kursen utgår ifrån. 

Under dina lektioner får du sen övningsköra tillsammans med en lärare och en annan elev. Där får ni båda lära från läraren, observera varandra och ta emot feedback. På så sätt kan ni även lära er av vad den andra eleven gör rätt och fel. 

Effektivutbildningen är istället det bästa alternativet för dig som vill få en personligt anpassad utbildning, med en dedikerad lärare som endast fokuserar på dig. Detta är exempelvis bra då du är helt ny på området, eller då du vill ha möjligheten att lägga upp utbildningen efter det som passar dig. Vi anpassar oss efter dig! 

 • Ta ditt körkort snabbt och effektivt med en intensivkurs
 • Få feedback från både lärare och elev
 • Få en skräddarsydd utbildning med effektivutbildning
Läs mer om effektivutbildning

BÖRJA INTENSIVKURS MED STARTLEKTION

Startlektion

Innan vi påbörjar din intensivkurs för körkort genomför vi alltid en startlektion! Inför detta moment får du träffa en lärare som presenterar hela utbildningen för dig, där du också får reda på vad som förväntas av dig som elev. Om du tidigare har övningskört privat kan du självklart ta med din handledare så ni tillsammans kan få svar på alla frågor som rör intensivkursen. Efter startlektionen får du reda på hur långt du har kommit i din körkortsutbildning, följt av en uppskattning om hur många veckor din intensivkurs bör vara för att du ska ha möjlighet att klara teoriprovet och uppkörningen hos Trafikverket!

 • Börja din utbildning med en startlektion
 • Få en individuell utbildningsplan
 • Vi gör allt för att du ska klara av både teori- och körprov
Välj skola & boka en startlektion

TVÅ I BILEN

2 elever – Lär av varandra

Med vår unika utbildningsform kan du som elev effektivisera ditt lärande! Under samtliga körlektioner ser vi till att läraren alltid sitter i bilen tillsammans med två elever. Forskning visar att inlärningen sker snabbare om man varvar teori med såväl praktik som med att lära av varandra. Genom att se på när någon annan övningskör är det sedan lättare att själv utföra de olika körmomenten. Du får en inblick i vad eleven gjorde bra och mindre bra, kunskap som du sen kan applicera när det väl är din tur att sätta sig bakom ratten!

 • Lär dig köra bild på ett effektivt sätt
 • Läraren utbildar tillsammans med två elever
 • Underlättar din egna utbildning
Bokningsförfrågan

EN, TVÅ ELLER TRE VECKOR?

Vad händer innan intensivkursen?

Innan intensivkursen sätter igång ser vi på Jarla Trafikskola alltid till att klarlägga vilken kunskapsnivå du ligger på. Baserat på hur långt du kommit i din körkortsutbildning rekommenderar vi dig att gå vår intensivutbildning under en, två eller tre veckor. Tillsammans väljer vi vilka veckor som passar bäst för dig – Vårt mål är att alla våra elever ska gå härifrån med körkortet i hand! Jarla Trafikskola bokar in alla obligatoriska kurser åt dig, så som Riskutbildning 1 och Riskutbildning 2. Vi bokar även in teoriprov och uppkörning i början av kursen för att du ska slippa eventuella väntetider när du är klar med körkortsutbildningen! Allt för att det ska bli så effektivt som möjligt för dig.

 • Gemensamt mål – Körkort för dig
 • Slipp allt administrativt
Bokningsförfrågan

UNDER INTENSIVKURSEN

Vad händer under kursen?

Under intensivkursen går vi tillsammans med dig igenom alla moment som krävs för att du ska klara uppkörningen. Din trafiklärare ger dig hela tiden tips och råd kring vad du ska tänka på och hur du kan gå tillväga för att bli en bättre och säkrare bilförare. Det är väldigt viktigt att du kommer utvilad och väl förberedd till dina körlektioner och teorilektioner hos oss, oavsett vilken körkortsutbildning det gäller. Vi ser bäst resultat hos de elever som lägger ner all sin tid på körkortsutbildningen under de veckorna intensivkursen pågår – ju mer du anstränger dig desto större är chanserna att du lyckas redan på första försöket!

 • Var utvilad
 • Kom förberedd
 • Ta ditt körkort
Bokningsförfrågan

LÄR DIG ALLA MOMENT

Vad händer efter intensivutbildningen?

Efter intensivkursen kommer vi ha gått igenom alla olika körmoment och trafikregler som är nödvändiga för dig att klara av om du vill lyckas med körprovet och teoriprovet! Efter din utbildning gör vi en utbildningskontroll, vilken går till på precis samma sätt som en uppkörning – vi ser till att du är redo inför det som komma skall! Detta för att du ska bli mer förberedd på den riktiga uppkörningen, samt för att öka dina chanser om att lyckas direkt. Om du fortfarande känner dig osäker på någon del av körkortsutbildningen kan du självklart komplettera med ett par körlektioner men även genom att övningsköra mer hemma!

 • Vi förbereder dig för slutproven
 • Allt för att lyckas på uppkörningen
 • Komplettera med körlektioner om du önskar
Bokningsförfrågan
Rekommendationer

Läs våra fina omdömen

Bokningsförfrågan

Fyll i förfrågan så kontaktar vi dig inom kort.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Intensivkurs MC

Vår intensivkurs är för dig som kan manövrera motorcykeln.

Intensivkursen inkluderar följande utbildningsmoment:
Ta del av alla våra utbildningsmoment mer detaljerat här.

Kursprogram

(Förmiddag)

DAG 1
Måndag: 07.00–12.30

Inledande trafik, samt bromsning i hög fart och en säkerhetskontroll

DAG 2-4
Tisdag-Torsdag: 09.30–12.30

Körning i trafik

Dag 5
Fredag: 08:20 eller 09:30

Landsvägskörning, fast sträcka, 11 mil som pågår i cirka 3 timmar.
UBK – utbildningskontroll. Denna utbildning bokas endast in när utbildaren
gett klartecken om det.

Kursprogram

(Eftermiddag)

DAG 1
Måndag: 10.40–12.40 + 13.40–16.40

Inledande trafik, samt bromsning i hög fart och en säkerhetskontroll

DAG 2-4
Tisdag-Torsdag: 13.40–16.40

Körning i trafik

DAG 5
Fredag: 08.20 eller 09.30

Landsvägskörning, fast sträcka, ca 11 mil som pågår i cirka 3 timmar.
UBK – utbildningskontroll. Denna utbildning bokas endast in när utbildaren
gett klartecken om det.

Intensivkurs 3 veckor

…aldrig övningskört tidigare men som vill påbörja körkortsutbildningen på bästa möjliga sätt!

Intensivkurs tre veckor inkluderar samtliga av våra utbildningsmoment:

(Ta del av alla våra utbildningsmoment mer detaljerat här)

Intensivkurs 2 veckor

…är i början av din körkortsutbildning men har övningskört tidigare!

Intensivkurs två veckor inkluderar följande utbildningsmoment:

(Ta del av alla våra utbildningsmoment mer detaljerat här)

Schema för intensivkurs 3 veckor

Med reservation för eventuella schema-ändringar.
Den praktiska undervisningen är uppdelad på två elever/bil och lärare.

V.1
Läxa: Läs igenom körkortsboken och studiehäftet, samt lös uppgifterna

MÅNDAG
8.40 – 11.20 Körlektioner
11.20 – 14.00 Självstudier/Lunch
14 – 15.20 Körlektion

TISDAG
8.40 – 11.20 Körlektioner
11.20 – 14.00 Självstudier/Lunch
14 – 15.20 Körlektion

ONSDAG
8.40 – 11.20 Körlektioner
11.20 – 14.00 Självstudier/Lunch
14 – 15.20 Körlektion

TORSDAG
8.40 – 11.20 Körlektioner
11.20 – 14.00 Självstudier/Lunch
14 – 15.20 Körlektion

FREDAG
8.40 – 11.20 Körlektioner

V.2
MÅNDAG
8.40 – 11.20 Körlektioner
11.20 – 14.00 Självstudier/Lunch
14 – 15.20 Körlektion

TISDAG
8.40 – 11.20 Körlektioner
11.20 – 14.00 Självstudier/Lunch
14 – 15.20 Körlektion

ONSDAG
7.45 – 12.30 Halkbana R2

TORSDAG
8.40 – 11.20 Körlektioner
11.20 – 14.00 Självstudier/Lunch

FREDAG
6.45 – 12.30 Landsvägskörning

V.3
MÅNDAG
8.40 – 11.20 Körlektioner
11.20 – 14.00 Självstudier/Lunch

TISDAG
8.40 – 11.20 Körlektioner
11.20 – 14.00 Självstudier/Lunch
14.00 – 16.40 Körlektioner

ONSDAG
8.40 – 11.20 Körlektioner
11.20 – 14.00 Självstudier/Lunch

TORSDAG
8.40 – 11.20 Körlektioner
11.20 – 14.00 Självstudier/Lunch

FREDAG
Utbildningskontroll 1×80 min

Schema för intensivkurs 2 veckor

Nedanstående schema visar ungefärligt kursen innehåll och upplägg.
Med reservation för eventuella schema-ändringar.
Den praktiska undervisningen är uppdelad på två elever/bil och lärare.

V.1
Läxa: Läs igenom körkortsboken och studiehäftet, samt lös uppgifterna

MÅNDAG
8.40 – 11.20 Körlektioner
11.20 – 14.00 Självstudier/Lunch
14 – 15.20 Körlektion

TISDAG
8.40 – 11.20 Körlektioner
11.20 – 14.00 Självstudier/Lunch
14 – 15.20 Körlektion

ONSDAG
8.40 – 11.20 Körlektioner
11.20 – 14.00 Självstudier/Lunch
14 – 15.20 Körlektion

TORSDAG
8.40 – 11.20 Körlektioner
11.20 – 14.00 Självstudier/Lunch
14 – 15.20 Körlektion

FREDAG
8.40 – 11.20 Körlektioner

V.2
MÅNDAG
8.40 – 11.20 Körlektioner
11.20 – 14.00 Självstudier/Lunch
14 – 15.20 Körlektion

TISDAG
8.40 – 11.20 Körlektioner
11.20 – 14.00 Självstudier/Lunch
14 – 15.20 Körlektion

ONSDAG
7.45 – 12.30 Halkbana R2

TORSDAG
8.40 – 11.20 Körlektioner
11.20 – 14.00 Självstudier/Lunch

FREDAG
6.45 – 12.30 Landsvägskörning

intensivkurs 1 vecka

…är i slutet av körkortsutbildningen och snart vill köra upp och skriva teoriprovet!

Intensivkurs en vecka inkluderar följande utbildningsmoment:

 • Stadstrafik
 • Landväg
 • Motorväg
 • Mörker
 • Halt väglag
 • Tillämpning och egen utbildningskontroll stadstrafik
 • Utbildnings kontroll

(Ta del av alla våra utbildningsmoment mer detaljerat här)

Schema för intensivkurs 1 vecka

Nedanstående schema visar ungefärligt kursen innehåll och upplägg.
Med reservation för eventuella schema-ändringar.
Den praktiska undervisningen är uppdelad på två elever/bil och lärare.

V.1
Läxa: Läs igenom körkortsboken och studiehäftet, samt lös uppgifterna

MÅNDAG
8.40 – 11.20 Körlektioner
11.20 – 14.00 Självstudier/Lunch
14 – 15.20 Körlektion

TISDAG
8.40 – 11.20 Körlektioner
11.20 – 14.00 Självstudier/Lunch
14 – 15.20 Körlektion

ONSDAG
8.40 – 11.20 Körlektioner
11.20 – 14.00 Självstudier/Lunch
14 – 15.20 Körlektion

TORSDAG
8.40 – 11.20 Körlektioner
11.20 – 14.00 Självstudier/Lunch
14 – 15.20 Körlektion

FREDAG
8.40 – 11.20 Körlektioner

 • Bli uppringd av Jarla

 • Instagram
 • Erbjudanden