Förarbevis Moped Klass 2

Moped klass II är ett motorfordon på två, tre eller fyra hjul, som är konstruerat för en hastighet av högst 25 km/timmen och vars effekt inte överskrider 1 kilowatt.

Förarbevis för moped klass II kan du ta på vår skola i Bromma. Vår utbildning är på en helg och avslutas med ett kunskapsprov som du tar hos oss. När du har gjort ett godkänt kunskapsprov rapporterar vi på Jarla Trafikskola in det till Transportstyrelsen som sedan skickar en ansökningsblankett för förarbevis till dig. När ansökan och betalning har kommit in tillverkas förarbeviset och skickas till dig.

Information om vår Moped Klass 2 utbildning

Utbildningen sker på Jarla Trafikskola i Bromma och omfattas av två moment

• Lärarledd teori
• Egna studier av kurslitteratur
• Kunskapsprov på skolan

Utbildningen är teoretisk och berör bl.a. kunskap om mopeder, trafikregler och hur man ska agerar i farliga trafiksituationer. Kunskapsprovet innehåller 25-35 frågor och du måste ha rätt på minst 80 procent av frågorna för att provet ska vara godkänt.

Pris: 2 750kr
Kursavgiften inkluderar anmälan, kursmaterial, två lärarledda teorikurser samt avgiften för kunskapsprovet. Vid omprov tillkommer en extra avgift.

För att få ut så mycket som möjligt av din utbildning rekommenderar vi starkt att du förbereder dig väl genom att läsa på kursmaterialet som erhålls i samband med att du anmäler dig till utbildningen.

Krav på förarbevis Moped Klass 2

För att få ett förarbevis för Moped Klass 2 krävs att du har:

• Fyllt 15 år
• Gått en utbildning hos en godkänd utbildare (exempelvis Jarla Trafikskola)
• Gjort ett godkänt kunskapsprov

Betalningsvillkor

Faktura 10 dagar. Av- eller ombokas kursen när det är mindre än 14 dagar kvar debiteras 50% av kurskostnaden. Uteblir du från kursen debiteras 100% av kurskostnaden. Eventuella kompletteringslektioner efter ordinarie utbildning är ej inkluderat. Förbrukningsmaterial återköps endast i obruten förpackning.

Skicka förfrågan