Körlektioner MC

Körlektioner är det ultimata alternativet för dig som föredrar att studera i egen takt. Vi anpassar lektionerna efter din tid och planering där en ordinarie körlektion består av 60 minuter manövrering respektive 120 minuters långa trafiklektioner, beroende på om det är en teknikövnings- eller trafikövningslektion. Hos oss på Jarla Trafikskola har du möjlighet att boka flera körlektioner per dag och alla våra körlektioner utgår från Travbanevägen.

För att du skall få en så effektiv och sparsam utbildning som möjligt råder vi dig att berätta för oss om dina förväntningar och mål på utbildningen. Då kan vi tillsammans tillgodose dina önskningar på bästa möjliga sätt. För att din lektion skall bli så effektiv och lärorik som möjligt så är det viktigt att du kommer i tid, har med dig körkortsboken samt körhäftet, är väl förberedd och har gjort din läxa.

(Säsongen startar 26/2-18 om väder tillåter!)

 

 

Fint erbjudande vid köp av 8 eller 12 MC körlektioner innan 2018-03-31

Vid köp av 8 MC Körlektioner får du ett par valfria
LOOKWELL Handskar från MC-Boden till ett värde av 1 295 kr

Vid köp av 12 MC Körlektioner får du en valfri
NZI SYMBIO Hjälm från MC-Boden till ett värde av 1 795 kr

Körlektionsupplägg:

Vi börjar med en återblick från förra lektionen för att friska upp de redan befintliga kunskaperna och reflektera över resultaten.

• Dagens mål med lektionen.

• Vi sammanfattar de nya kunskaperna efter lektionens slut.

• Vi ger dig en eller flera läxor att öva på till nästkommande lektion. Det är därför viktigt att du tar med dig körkortsboken samt körhäftet till varje lektion och att du är en ansvarstagande person.

• Du skall efter lektionens slut själv kunna göra en egen utvärdering av lektionen.

För bästa möjliga resultat ger vi dig en eller flera läxor att plugga och öva på till nästkommande lektion. Det är därför viktigt att du tar med dig körkortsboken samt körhäftet till varje lektion.

Vi hjälper dig att skräddarsy en MC utbildning som passar dig bäst, alternativt även erbjuda dig vår populära intensivkurs.