Körlektioner är det ultimata alternativet för dig som föredrar att studera i egen takt. Vi anpassar lektionerna efter din tid och planering där en ordinarie körlektion består av 60 minuter manövrering respektive 120 minuters långa trafiklektioner, beroende på om det är en teknikövnings- eller trafikövningslektion. Hos oss på Jarla Trafikskola har du möjlighet att boka flera körlektioner per dag och alla våra körlektioner utgår från våra trafikskolor i Bromma och Älvsjö.

För att du skall få en så effektiv och sparsam utbildning som möjligt råder vi dig att berätta för oss om dina förväntningar och mål på utbildningen. Då kan vi tillsammans tillgodose dina önskemål på bästa möjliga sätt. För att din lektion skall bli så effektiv och lärorik som möjligt så är det viktigt att du kommer i tid, är utvilad och väl förberedd samt har gjort eventuell läxa.

 

SKICKA FÖRFRÅGAN

Körlektionsupplägg:

Vi börjar med en återblick från förra lektionen för att friska upp de redan befintliga kunskaperna och reflektera över resultaten.

• Dagens mål med lektionen.

• Vi sammanfattar de nya kunskaperna efter lektionens slut.

• Du skall efter lektionens slut själv kunna göra en egen utvärdering av lektionen.

För bästa möjliga resultat ger vi dig ofta en eller flera läxor att plugga och öva på till nästkommande lektion. Det är därför viktigt att du tar med dig körkortsboken samt körhäftet till nästkommande lektion om du fått sådan uppgift.

Vi hjälper dig att skräddarsy en MC utbildning som passar dig bäst, alternativt även erbjuda dig vår populära intensivkurs.

 

Skicka förfrågan

 

[recaptcha]