Om Jarla Trafikskola

Välkommen till Jarla Trafikskola. Våra välutbildade och pedagogiska trafiklärare har sedan 1975 gjort sitt yttersta för att utbilda våra elever till trygga och säkra förare. Vi erbjuder utbildning för personbil, moped, motorcykel, utökat B och BE-körkort och en särskild utbildning i EcoDriving.

 

 

Läroplanen vi använder oss av är godkänd av Transportstyrelsen och vårt mål är att ge varje elev en effektiv utbildning – snabbt, bra och till ett rimligt pris. Som elev väljer du själv om du vill ta dina lektioner i Bromma, Odenplan,Östermalm eller Älvsjö.


Våra utbildningar för moped och motorcykel erbjuds på våra skolor i Bromma och Älvsjö där vi även har en egen intilliggande manövreringsbana. Alla våra trafikskolor är lättillgängliga då de ligger både centralt och kollektivtrafiknära.Hos oss väljer du alltid själv tempo i form av en traditionell körkortsutbildning eller någon av våra mycket populära intensivkurser. För att bäst tillmötesgå dina önskemål tar vi fram en utbildningsplan tillsammans som passar dig. Du erbjuds också friheten att välja om du vill dela upp dina lektioner mellan våra skolor.

Hos oss väljer du alltid själv tempo i form av en traditionell körkortsutbildning eller någon av våra mycket populära intensivkurser. För att på bäst tillmötesgå dina önskemål tar vi fram en utbildningsplan tillsammans som passar dig. Du erbjuds också friheten att välja om du vill dela upp dina lektioner mellan våra skolor.

Vi på Jarla Trafikskola har under våra år i branschen alltid brytt oss om kvalité och miljö. Sveriges Trafikskolors Riksförbund har utifrån Företagarnas Riksorganisations FR 2000 Kvalitets-och miljöledning utarbetat en kvalitetssäkrad standard, utifrån vilken en certifierad trafikskola ska arbeta efter. Det som omfattar denna standard är att trafikskolan har ett ledningssystem för kvalité och miljö.


Hör av dig till oss när du vill ta körkort i Stockholm!