Körlektioner personbil

Körlektioner är det ultimata alternativet för dig som föredrar att studera i egen takt. Vi anpassar lektionerna efter din tid och planering där en ordinarie körlektion består av 80 minuters körning. Hos oss på Jarla Trafikskola har du möjlighet att boka flera körlektioner per dag och alla våra körlektioner utgår från våra trafikskolor (upphämtning på annan plats kan ordnas med din trafiklärare).

 

kontakta oss

 

 

XFör att du skall få en så effektiv och prisvärd utbildning som möjligt råder vi dig att berätta för oss om dina förväntningar och mål på utbildningen. Då kan vi tillsammans tillgodose dina önskemål på bästa möjliga sätt. För att din lektion skall bli så effektiv och lärorik som möjligt så är det viktigt att du kommer i tid, har med dig körkortsboken samt körhäftet, är väl förberedd och har gjort din läxa.

 

 

Körlektionsupplägg

 

Vi börjar med en återblick från förra lektionen för att friska upp de redan befintliga kunskaperna och reflektera över resultaten. Dagens mål med lektionen. Vi sammanfattar de nya kunskaperna efter lektionens slut. Vi ger dig en eller flera läxor att öva på till nästkommande lektion. Det är därför viktigt att du tar med dig körkortsboken samt körhäftet till varje lektion och att du är en ansvarstagande person. Du skall efter lektionens slut själv kunna göra en egen utvärdering av lektionen.

För bästa möjliga resultat ger vi dig en eller flera läxor att plugga och öva på till nästkommande lektion. Läs mer om våra körlektioner här (länk till körlektioner).

 

 

Kontakta oss

 

[recaptcha]