RISKUTBILDNING DEL 1

Boka riskettan
399:–

Systet med riskutbildningen är att du ska bli en säkrare och bättre förare. Riskettan har en varaktighet på cirka 3.5 timmar och kursen har en central fokus på hur trötthet, droger och alkohol kan påverka dig som förare samt vilka konsekvenser detta kan leda till för övriga trafikanter.

Vi på Jarla Trafikskola har gjort det möjligt för dig med ett pressat schema. Genom ett samarbete med de största trafikskolorna i innerstan kan vi nu erbjuda Stockholms bredaste utbud av tider till dig som ska gå Riskettan. Vi använder oss utav samma kalender för de tre ledande trafikskolorna  i Stockholm. Detta möjliggör att du kan boka in det datumet som passar bäst för dig.

Vi uppdaterar just nu kalendern, detta för att du som kund ska få en tydligare och bättre upplevelse.

För att se och boka någon av våra teoretiska utbildningar, klicka på körskolans namn. Om din önskade körskola ej har tid det datum du önskar. Klicka på någon av de utvalda skolor vi samarbetar med så lovar vi dig samma kvalitet. Handledarutbildning, Risketta Bil, Risketta MC så klicka nedan:

Handledarutbildning, Riskettan teori.

Jarla Östermalm och Odenplan

Riskettan teori Bil, Riskettan teori MC

Jarla Bromma

Handledarutbildning, Riskettan teori.

Ekmansbilskola

Handledarutbildning, Riskettan teori.

Dahlbergsbilskola

Varför Riskettan?

Under riskutbildningen deltar du i olika diskussioner om olika konsekvenser, vad som ökar riskerna samt hur de kan undvikas. Under utbildningstillfället tar vi upp:

• Hur du ska bli en säker, ansvarsfull förare
• Bli medveten om konsekvenserna ute i trafiken
• Hur utbildningen ökar du din medvetenhet om risker och farliga beteenden i trafiken, du lär dig hur man på ett säkert sätt kan förutse och hantera dessa situationer.
• Risker och risktagande
• Regler för rattfylleri och trötthet i trafiken
• Olika gruppers olycksrisk såsom män, kvinnor, yngre och äldre
• Hur passagerare, mobiltelefonanvändning, stress och mycket annat påverkar dig som förare.